webshop laten maken eline rosina voorbeeld

Webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken? Als webbureau ontwikkelen wij maatwerk WooCommerce webwinkels en websites waarmee jij je omzet verhoogt.

Maatwerk webshop ontwikkeling

Wij maken alleen maatwerk WordPress websites. Dat betekent dat we een e-commerce webshop vanaf de grond af aan opbouwen, van in-house design tot daadwerkelijke ontwikkeling. Je doelgroep en product staan altijd centraal. Hierbij leggen we veel nadruk op een optimale gebruikerservaring om de verkoop van jouw product te stimuleren.

Hoe duur is een webshop? Een veelgestelde vraag. Wij vertellen je liever wat een goede webwinkel je oplevert. Een budget vanaf 8.000 euro stelt ons in staat om een WooCommerce koopervaring te ontwikkelen die op maat gemaakt is rondom jouw business. Zo zetten we je product op de juiste manier in de markt, zoals we dat voor Eline Rosina hebben gedaan.

Succes boeken met een webshop?

Bekijk de case van Elinerosina.com
elinerosina webshop webdesign
Next lineHoe we de omzet van webshop Eline Rosina verhoogden

Een optimale koopervaring

Wij zien een webshop als meer dan een online overzicht van producten. Een goede webwinkel is een complete website die een unieke en persoonlijke koopervaring creëert voor de klant. Met het juiste gebruik van verhalen en beelden maken we je webshop aantrekkelijk en overtuigend. Dit, in combinatie met een geoptimaliseerde gebruikerservaring, beweegt bezoekers niet alleen om iets te kopen, maar ook op een later moment opnieuw een aankoop te doen.

Bij het ontwikkelen van webshops werken we veel met het CMS-systeem WordPress in combinatie met WooCommerce. Dit zijn open source technieken en gratis in gebruik. Met behulp van deze technieken richten we je webshop zo in dat je zelf makkelijk producten kan aanpassen en toevoegen. Zo houd je zelf de touwtjes in handen bij het beheer van je webwinkel.

Nieuwe webwinkel beginnen

Ook als je een nieuwe webshop wilt beginnen, delen wij graag onze ervaring en kennis om je product op de juiste manier in de digitale markt te zetten. Naast de uitvoering denken we namelijk graag actief mee over de strategie van je webwinkel. Met branding verbeteren we de uitstraling van je merk. Met online marketing vergroten we je bereik. Hierbij zetten we ook in op content marketing. Denk bijvoorbeeld aan een blog, het maken van landingspagina’s of het inzetten van social media.

Wat bieden wij?

Concreet kunnen wij voorzien in:

  • CheckOntwikkeling van een makkelijk te beheren maatwerk webshop
  • Person lineOptimalisatie (mobiele) gebruikerservaring en bestelproces
  • ChatActief meedenken en adviseren over keuzes en mogelijkheden
  • SearchOptimalisatie webteksten en vindbaarheid (online marketing)
  • HouseVerbeteren van je online uitstraling en huisstijl (branding)
  • DashboardKoppelen van bestaande systemen (bijvoorbeeld betaalopties)
  • Next lineVoortbouwen op succes met doorontwikkeling

E-commerce webshop laten maken?

Bekijk hoe we te werk gaan bij het maken van onze WordPress websites. Of neem direct contact met ons op via onderstaand formulier. We denken graag vrijblijvend met je mee!

geert linku

Liever direct contact? Geert helpt je graag!