Webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken? Als webbureau ontwikkelen wij Shopify-webwinkels en websites waarmee jij je omzet verhoogt.

Webshop ontwikkeling

We werken met WordPress en Shopify. Dat betekent dat we een e-commerce webshop vanaf de grond af aan opbouwen, van in-house design tot daadwerkelijke ontwikkeling. Je doelgroep en product staan altijd centraal. Hierbij leggen we veel nadruk op een optimale gebruikerservaring om de verkoop van jouw product te stimuleren.

Een optimale koopervaring

Een webshop is meer dan een overzicht van producten. Een goede webwinkel is een complete website die een unieke en persoonlijke koopervaring creëert voor de klant. Met het juiste gebruik van verhalen en beelden maken we je webshop aantrekkelijk en overtuigend. Dit, in combinatie met een geoptimaliseerde gebruikerservaring, beweegt bezoekers niet alleen om iets te kopen, maar ook op een later moment opnieuw een aankoop te doen.

Bij het ontwikkelen van webshops werken we veel met Shopify. Dit systeem bevat alle basiselementen die van je een webshop verwacht. Ook is deze makkelijk in gebruik, zodat jij zelf makkelijk producten kan aanpassen en toevoegen. Zo houd je zelf de touwtjes in handen bij het beheer van je webwinkel.

Webshop koppeling met een voorraadsysteem

Veel winkels hebben een eigen voorraadsysteem. Het handmatig bijwerken van voorraden in een webshop is tijdrovend. Erger nog: het is niet real-time en dus foutgevoelig. Het koppelen van een voorraadsysteem aan je website is essentieel voor een professionele webshop. Bij Linku zijn we gespecialiseerd in het maken van (API) koppelingen. Zo hebben we voor de webshops van Dedicated Fashion een koppeling gemaakt met een WinPOS kassasysteem.

Met realtime synchronisatie automatiseren we je voorraadbeheer en kun jij vertrouwen op je website.

Nieuwe webwinkel beginnen

Ook als je een nieuwe webshop wilt beginnen, delen wij graag onze ervaring en kennis om je product op de juiste manier in de digitale markt te zetten. Naast de uitvoering denken we namelijk graag actief mee over de strategie van je webwinkel. Met branding verbeteren we de uitstraling van je merk. Met online marketing vergroten we je bereik. Hierbij zetten we ook in op content marketing. Denk bijvoorbeeld aan een blog, het maken van landingspagina’s of het inzetten van social media.

Vragen?
Cover afbeelding voor Webshop laten maken
Cover afbeelding voor Webshop laten maken
Cover afbeelding voor Webshop laten maken

E-commerce webshop laten maken?

We zijn benieuwd naar jouw uitdaging. Stuur een bericht of bel ons. We denken graag vrijblijvend met je mee!

Stuur een berichtOf bel: 024 3000 316