Een webshop laten maken

Op zoek naar een webbureau dat een mooie en goed werkende webshop kan maken? Dan ben je bij LinkU aan het juiste adres. Jouw webshop wordt ingericht naar jouw specificatie, met onze specialisatie. Door te voorzien in de complete webshop ontwikkeling maken wij jouw webshop tot een goedlopend online verkoopkanaal. Uiteraard werkt een webshop van LinkU ook op mobiel en tablets.

Wat kan een webshop voor jou betekenen?

Een goede webshop levert je meer omzet op. Je maakt het jouw klant namelijk gemakkelijk om zaken met jou te doen door middel van een nieuw of verbeterd verkoopkanaal. Wil een klant om kwart voor tien ’s avonds iets hebben? Geen probleem. Jouw producten zijn online, ook via mobiel en tablet, 24/7 verkrijgbaar. Hiermee lever je goede service en zorg je dat je altijd kunt verkopen.

Webshop ontwikkeling
Webshop ontwikkeling WooCommerce PrestaShop
Wat is de beste oplossing?

Jouw webshop moet aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen. Dat snappen wij, daarom verdiepen we ons in jouw bedrijfsvoering en aanbod. Op basis hiervan adviseren we je over de geschikte e-commerce oplossing. Dit in de vorm van een Content Management Systeem (CMS) en eventuele koppelingen met externe diensten. LinkU biedt hiervoor meerdere mogelijkheden, namelijk WordPress in combinatie met WooCommerce, Prestashop of een maatwerkoplossing.

Hoe sluit een webshop aan op mijn bedrijf?

Jouw branche specifieke ervaring en onze kennis van e-commerce zijn een goede combinatie. Jouw webshop wordt altijd zo gemaakt dat deze de gewenste uitstraling van jouw organisatie bevat. Het ontwerp maken we aan de hand van jouw pakket van eisen gecombineerd met onze expertise. Je krijgt hierdoor niet alleen een webshop waar je zelf trots op bent, maar ook een waar jouw klanten met plezier gebruik van maken. Door gebruik van kleuren, vormen en een functioneel ontwerp zorgen wij voor een goede gebruikerservaring en een hogere conversieratio.

Webshop design
Webshop resultaten
Hoe zorg ik voor meer bezoekers?

Samenvattend is je webwinkel geweldig, het ontwerp is prachtig en de functionaliteit is verbluffend. Je hebt tenslotte je webshop door LinkU laten ontwikkelen. Nu moet het aantal bezoekers nog stijgen. Hiervoor bieden we je diverse mogelijkheden. We ondersteunen je bij de inzet van e-mailmarketing, affiliate marketing, zoekmachineoptimalisatie en Google AdWords. Ook begeleiden we je bij het proces van het aanvragen van een webshop keurmerk. Door onze klantgerichte service en suppport kan jij erop vertrouwen dat jouw webshop altijd naar behoren werkt.

Bekijk hieronder de succesverhalen van onze webshopklanten