Website laten maken Nijmegen

Een website laten maken in Nijmegen? Bij Linku werken we al voor bekende opdrachtgevers in de regio Nijmegen, zoals het Radboudumc, N.E.C. en Dar.

fotoo van dar.nl website nijmegen
fotoo van dar.nl website nijmegen

Volledige maatwerk website

Als Nijmeegs webbureau maken meer dan een in te vullen visitekaartje. Wij bouwen onze maatwerk websites rondom jouw doelen en ambities. Daarbij geven we de voorkeur voor een nauwe samenwerking, ook op strategisch niveau.

Wanneer je behoefte hebt aan een digitale partner in de regio Nijmegen, praten we graag met je verder.

Als middelgroot webbureau zijn we in staat grotere projecten te realiseren zonder in te leveren op flexibiliteit. Naast het inzetten van ervaren ontwikkelaars zetten we je website kracht bij met het optimaliseren van gebruikerservaringbranding en contentmarketing.

Zo krijg je een website die alles in werking stelt om je doelgroep op de juiste manier te bedienen.

Wie we zijn

We zijn een mix van ontwikkelaars, designers en communicatiespecialisten die elke dag samenwerken in het centrum van Nijmegen aan de Canisiussingel 19G.

Onze insteek is om als digitale partner een verlengde te vormen van onze klanten. We denken dus niet in losse projecten, maar in langdurige samenwerkingen. Wil je blijven presteren met een website, dan moet je meegaan met de tijd. Dat is waar wij voor gaan.

Onze samenwerking met N.E.C. Nijmegen is daarvan een goed voorbeeld. Naast het ontwikkelen van de officiële website onderhouden we o.a. ook de zakelijke website en de website van de supportersvereniging.

Zo gaan we te werk

We kiezen bij voorkeur voor een flexibele aanpak (agile) bij de ontwikkeling van onze websites. We beginnen zonder een precies eindresultaat vast te stellen. In plaats daarvan werken we in losse ontwikkelperiodes. Dit stelt ons in staat toe te werken naar een steeds completere versie van je website.

Waarom beginnen zonder vast eindresultaat?

Door te werken met losse ontwikkelperiodes is er tijdens de ontwikkeling veel ruimte voor feedback en nieuwe ideeën. We houden ons dus niet krampachtig vast aan een vooraf opgestelde eisenlijst. Je zult zien dat je zelf tijdens het proces steeds beter herkent wat mogelijk, maar ook verstandig is. Onze ervaring leert dat de ideeën die ontstaan tijdens de ontwikkeling vaak later het verschil maken.

Als opdrachtgever word je dus veel betrokken bij de ontwikkeling. Daardoor krijg je een beter beeld van wat wij doen en wat er allemaal gebeurt onder motorkap van je website.

Sparren?
Cover afbeelding voor Website laten maken Nijmegen
Cover afbeelding voor Website laten maken Nijmegen
Cover afbeelding voor Website laten maken Nijmegen

Website laten maken Nijmegen

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316