Een website laten maken

“Hoe positioneer ik mijn bedrijf online? Hoe bereik ik mijn doelgroep? Wat vinden mijn klanten eigenlijk van mijn website?” Dit zijn vragen waar je wellicht mee zit. Vragen waarmee LinkU je kan helpen. Als ervaren webbouwer zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en vormgeven van professionele websites voor alle doeleinden. Met onze expertise en jouw wensen zorgen we er altijd voor dat jouw nieuwe website precies zo is ingericht om jouw doelen te bereiken.

Wat kan een website voor jou betekenen?

Een website is de online thuisbasis van je organisatie. Je kan het inrichten hoe jij wilt, om de doelen te bereiken die jij wilt bereiken. Een website laten maken door LinkU kan je de volgende voordelen opleveren:

  • Je bereikt meer mensen
  • Je bent goed vindbaar in de zoekmachines
  • Jouw website is toegankelijk op desktop, tablet en mobiel (responsive)
  • Je bezoekers hebben een prettige gebruikservaring
  • Jouw website is goed in te zetten als marketingkanaal
  • Je krijgt inzicht in het online gedrag van jouw doelgroep
  • Jouw website wordt altijd goed onderhouden en is voorzien van de beste support
Website ontwikkeling
WordPress Drupal CMS logo's
Wat is de beste oplossing?

Wij zijn pas tevreden met de website als deze ervoor zorgt dat jij je doelen kan bereiken. Daarom is een website altijd voor een deel maatwerk. Wij snappen dat jij zelf de controle wilt houden over de inhoud van je website. Daarom adviseren wij het gebruik van de Content Management Systemen (CMS) WordPress of Drupal. Dit zijn systemen waarmee jij zelf de teksten en afbeeldingen op een pagina kan beheren. De technische opbouw en het webdesign van jouw site nemen wij voor onze rekening. Het enige wat jij hoeft te doen is inloggen op je online dashboard en vervolgens kun je aan de slag. Door deze nauwe samenwerking heb je altijd een custom website waarmee jij je doelen kunt behalen.

Hoe sluit een website aan op mijn bedrijf?

Wij zijn van mening dat een website altijd te vormen is naar jouw wensen. Door middel van beschikbare API’s of maatwerk koppelingen zorgen wij voor een samenwerking tussen je website en ERP software, boekhouding, CRM systeem, voorraadbeheer of andere databronnen. Met jouw kennis van de branche en onze kennis van webdevelopment zorgen wij samen voor een passende maatwerkoplossing. Doordat we alle diensten aanbieden, van ontwerp, tot optimalisering van het eindproduct, krijg je altijd een website waar je trots op kunt zijn. Een website waar jouw bezoekers graag naartoe willen surfen en een bedrijfswebsite waar je medewerkers trots op zijn.

Website ontwikkelen maatwerk
Zoekmachineoptimalisatie
Hoe wordt je website gevonden?

Het hebben van een goede website is tegenwoordig niet meer genoeg, potentiële klanten moeten je ook kunnen vinden. Daarom is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar zoekmachineoptimalisatie. Door middel van enkele vernuftige trucjes zoals goed gestructureerde code en een website die werkt op alle mobiele apparaten, kunnen we ervoor zorgen dat jij beter online gevonden wordt. Daarnaast werken wij voor online marketingdoeleinden graag samen met het Nijmeegse marketingbureau Onyourline. Dit bureau specialiseert zich nog verder in de e-commerce mogelijkheden van jouw online kanalen. Op die manier kunnen we jou voorzien van de beste service op het gebied van online diensten.

Bekijk hieronder de succesverhalen van onze websiteklanten