Onze werkwijze

Een gestructureerde aanpak is essentieel voor impactvolle digitale oplossingen. We combineren jouw inzichten en onze expertise om websites en apps te ontwikkelen die je verwachtingen overtreffen.

Designer Arthur en projectmanager Fleur in overleg door kantoor langs Linku logo
Designer Arthur en projectmanager Fleur in overleg door kantoor langs Linku logo

De route naar digitaal succes

Onze gezamenlijke route naar resultaat is een nauwgezet pad waarbij we samen met elke stap doorlopen – van inzichtelijke sessies tot de uiteindelijke livegang en monitoring. Deze samenwerking resulteert in digitale oplossingen die aansluiten bij je zakelijke doelstellingen.

 

Strategisch overleg in vergaderruimte tussen, Thoms en Nick

1. Huidige situatie

Je duikt met ons in jouw huidige situatie door intensieve gesprekken en grondige data-analyse. Jouw kennis en data zijn hier onmisbaar. Samen brengen we in kaart waar je staat en waar je naartoe wilt.

2. Gewenste situatie

Vervolgens stel je met onze hulp jouw droomscenario voor. Wat wil je bereiken? Waar liggen jouw prioriteiten? We helpen je deze vragen te beantwoorden en jouw doelen scherp te stellen. Dit resulteert in een heldere route naar jouw ideale situatie, vastgelegd in een document dat jouw wensen en onze inzichten combineert.

3. Pitches en oplossingsrichting

Daarna werk je samen met ons jouw ideeën uit. Hoe ziet de perfecte oplossing voor jouw situatie eruit? Wij bieden de begeleiding en jij geeft de richting aan. Jij kent jouw bedrijf het beste. We creëren een visueel plan met schetsen, zodat je een helder beeld krijgt van het eindresultaat.

4. Design

Tijdens de ontwerpfase bepalen we samen de richting. We presenteren de ontwerpen en jouw feedback bepaalt de koers. Samen zorgen we ervoor dat het design zowel mooi als functioneel is. Jouw taak? Geef ons jouw mening en voorzie ons van alle nodige informatie om het design tot leven te wekken.

5. Development

In de bouwfase realiseer je jouw droom. Je volgt elke stap van het proces en ziet jouw website tot leven komen. Jouw rol? Blijf betrokken, lever de content die we nodig hebben en zie hoe jouw ideeën werkelijkheid worden.

6. Testen & vullen

Dan is het tijd om samen te testen. We controleren of alles naar behoren werkt en vullen jouw platform met de juiste content. Een cruciaal moment, want nu wordt alles concreet.

7. Livegang

De grote dag: jouw platform gaat live! Wij zorgen voor iets lekkers om het te vieren, maar de echte held ben jij. Je hebt het voor elkaar: een digitaal product dat precies doet wat jij wilt.

8. Ondersteuning en doorontwikkeling

We stoppen niet na de lancering. Als digitale partner realiseren we ook jouw nieuwe dromen. Met een doorlopend proces van strategie en doorontwikkeling grijpen we nieuwe kansen. Zo zorgen we ervoor dat jouw platform blijft presteren en groeien zoals jij dat wilt.

Jouw zekerheden

Bij Linku geloven we dat de kracht van onze dienstverlening ligt in een combinatie van persoonlijke aandacht, flexibiliteit, en een diepe technische expertise.

Klanten die inspireren

Hulp nodig?

Vragen?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Gratis strategie consult

Heb je een innovatief idee of een uitdagend project in gedachten? Laten we erover praten. Plan een gratis strategie consultatie met ons. In dit gesprek verkennen we samen jouw ideeën en geven we je inzicht in de beste strategische aanpak voor jouw project.

E-mail klaas@linku.nlOf bel 024 3000 316