dar website nijmegen

WordPress website laten maken

Maatwerk WordPress website laten maken? Als webbureau in Nijmegen ontwikkelen we al ruim tien jaar professionele WordPress-websites. Met onze ervaring vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn.

Om met de deur in huis te vallen, wij maken maatwerk websites. Dit betekent dat we samen met de klant veel tijd steken in het bouwen van een website die precies op maat gemaakt is voor jouw wensen. In veel gevallen zien we dat de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van het CMS-beheersysteem WordPress een goed aansluit bij deze insteek. We vertellen je graag waarom.

WordPress als CMS

WordPress is een content management system (CMS). Dit kun je zien als een ‘invulscherm’ voor je website. Hiermee vul je alle teksten, afbeeldingen en menustructuren die op je website zichtbaar zijn.

Wanneer wij een WordPress-website maken, bouwen we de website die je wenst en koppelen we deze aan WordPress. Aan de voorkant krijg je de dus de website die je wilt, terwijl je aan de achterkant zelf aan de slag kan met de vertrouwde WordPress-omgeving.

Benieuwd naar een van onze WordPress websites?

Bekijk de case van Dar
dar website case webbureau nijmegen
Next lineDar.nl – Een website die zich aanpast aan de bezoeker

Maatwerk website vs gratis thema

WordPress stelt je in staat snel een website op te zetten met behulp van bestaande templates/themas. Dit is een goedkope en snelle oplossing, maar heeft als nadeel dat je vast zit aan een beperkt bouwpakket. Voor kleine lokale bedrijven is een template een goede oplossing. Als je echter op zoek bent naar een website die precies doet wat jij wilt en meegroeit met je toekomstige ambities, is maatwerk ontwikkelen waarschijnlijk een betere oplossing.

Benieuwd naar meer verschillen tussen maatwerk en template? Lees ons blog over template vs. maatwerk.

Open source en Linku Novio

WordPress is een open-source platform. Dat houdt in dat we bij het ontwikkelen van een website gebruik kunnen maken van bestaande kennis. WordPress kent een grote community van ontwikkelaars die ideeën en code met elkaar delen. Dit betekent dat we niet steeds het wiel opnieuw moeten uitvinden. Ook bieden plugins soms een snelle uitweg om ingewikkelde functionaliteiten kosteneffectief en snel te realiseren.

We maken daarnaast gebruik van een in eigen huis ontwikkelde WordPress-installatie genaamd Linku Novio. Deze installatie breidt de nieuwste versie van WordPress uit met diverse verbeteringen en heeft als doel de ontwikkeling van je WordPress-website te versnellen, de algehele kwaliteit van de website naar een hoger plan te tillen en de veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid van jouw site te kunnen waarborgen.

Digitalisering

We helpen je bij de digitalisering van je bedrijf. Een moderne website is meer dan een visitekaartje, het is een centraal communicatiemiddel dat verbonden staat met andere digitale systemen in je bedrijf. Denk aan een e-mailplatform, klantenbestand of afspraak/boekingsmodule. Met het realiseren van o.a. van API-koppelingen automatiseren we de digitale informatiestromen binnen je bedrijf.

Een goed voorbeeld van een WordPress-website waarbij we zo’n koppeling hebben gerealiseerd, is de website van CityClinics. Op deze website hebben we een boekingsmodule geïntegreerd waarmee bezoekers zelf een datum en tijdstip uitkiezen voor een afspraak.

61% hogere conversie met een nieuwe website

Hoe? Bekijk de case van CityClinics.nl
Afbeelding voor CityClinics.nl – Hoe snelheid en gemak leiden tot hogere conversie
Next lineCityClinics.nl – Hoe snelheid en gemak leiden tot hogere conversie

Een website laten maken bij Linku: het proces

We spelen een actieve rol als strategische partner. We analyseren je wensen, je doelen en je doelgroep. Dit is altijd een persoonlijk proces aan de hand van meerdere meetings en gesprekken. Met onze digitale kennis vertellen we je vervolgens welke mogelijkheden we zien. We proberen je altijd te maken bij het helpen van effectieve keuzes.

Het design van de website wordt uitgevoerd door onze UX-designers (User Experience). Zij hebben als doel de website zowel gebruiksvriendelijk als overtuigend te maken, daarbij rekening houdend met je huisstijl/branding. Je krijgt inzicht in de designs en kunt tijdens de designfase opmerkingen plaatsen.

wordpress website design
Een screenshot van InVision. Een tool die inzicht geeft in de designs

WordPress website laten maken

In tegenstelling tot een template WordPress-website waarbij je binnen de lijntjes moet kleuren, ligt de weg bij maatwerk open voor een website waarmee jij de lijntjes uitzet. Bij Linku maken we meer dan een online visitekaartje. Wij ontwikkelen een platform waarmee je je omzet verhoogt, meer bezoekers trekt of mensenwerk uit handen neemt.

Concreet voorzien wij onder andere in het volgende:

  • BulbEen complete aanpak van maatwerk design, ontwikkeling, branding en (content)marketing
  • Person lineGeoptimaliseerd voor de gebruiker met het toepassen van UX en UI design
  • ConversationBeheer van de website in jouw handen met een persoonlijke inrichting van het CMS
  • EuroOok voor het verhogen van je omzet in een WordPress webshop in combinatie met Shopify
  • Next lineKoppelingen maken met bestaande digitale systemen als administratietools, werknemersbestanden en dashboards
  • PhoneMogelijke doorontwikkeling in de vorm van een webapplicatie of mobiele app

Interesse in een maatwerk website?

Bekijk meer voorbeelden uit ons portfolio of neem direct contact op. We denken graag vrijblijvend met je mee!

Afbeelding voor Geert

Direct contact? Geert helpt je graag!