• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • HouseWij maken websites, apps en webapplicaties
  • MedalWinnaar FD Gazellen 2019!
  • Page 1Specialist in digitale automatisering
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
Banner for WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Wil jij een WordPress website laten maken? Als webbureau in Nijmegen ontwikkelen we al ruim tien jaar professionele WordPress websites voor MKB's en grote ondernemingen.

Bij het maken van onze websites kiezen we altijd voor een oplossing die past bij de klant. In veel gevallen zien we dat de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van het CMS-beheersysteem WordPress een goede oplossing is. We vertellen je graag waarom.

WordPress als CMS

WordPress is een content management system (CMS). Dit kun je zien als een ‘invulscherm’ voor je website. Hiermee maak je zelf visuele en tekstuele aanpassingen op je website.

Wij ontwikkelen een maatwerk website en koppelen dat aan WordPress. Zo zetten we je aan het roer en en hoef je niet op ons te rekenen om aanpassingen door te voeren.

Benieuwd naar een van onze WordPress websites?

Bekijk de case van Dar
Afbeelding voor Dar.nl – Een website die zich aanpast aan de bezoeker
Next lineDar.nl – Een website die zich aanpast aan de bezoeker

Maatwerk website

WordPress stelt je in staat snel een website op te zetten met behulp van bestaande templates. Dit is een goedkope en snelle oplossing, maar heeft als nadeel dat je vast zit aan een beperkt bouwpakket. Als je op zoek bent naar een website die precies doet wat jij wilt en meegroeit met je toekomstige ambities, is maatwerk ontwikkelen de oplossing.

Benieuwd naar de verschillen tussen maatwerk en template? Lees ons blog.

Bij Linku ontwikkelen we alleen maatwerk websites en gaan daarbij uit van User-Centered Design. We analyseren je wensen, je doelen en je doelgroep. Deze leiden tot de eerste designs. Vervolgens optimaliseren we de user experience en verzekeren we dat de websitebezoekers hun weg weten te vinden.

WordPress als open source oplossing

WordPress is een open-source platform. Dat houdt in dat we bij het ontwikkelen van een website gebruik kunnen maken van bestaande kennis. WordPress kent een grote community van ontwikkelaars die ideeën en code met elkaar delen. Dit betekent dat we niet steeds het wiel opnieuw moeten uitvinden.

We maken bij Linku gebruik van bewezen technieken en delen ook graag onze eigen ideeën met de community.

Snel op weg met handige plugins

Doordat WordPress open source is, zijn er ook veel (gratis) plugins beschikbaar. Met enkel een klik op een knop voeg je zo functionaliteiten toe aan je website. Ideaal toch? Niet helemaal. Plugins vertragen je website en zorgen voor conflicten.

Doordat we bij Linku maatwerk ontwikkelen, houden we het aantal plugins beperkt. Zo blijft je website naast gebruiksvriendelijk ook snel en veilig.

WordPress website laten maken

In tegenstelling tot een template WordPress-website waarbij je binnen de lijntjes moet kleuren, ligt de weg bij maatwerk open voor een website waarmee jij de lijntjes uitzet. Bij Linku maken we meer dan een online visitekaartje. Wij ontwikkelen een platform waarmee je je omzet verhoogt, meer bezoekers trekt of mensenwerk uit handen neemt.

We denken dan ook niet graag in de vraag van wat een website kost. We vertellen je liever wat een maatwerk website je oplevert.

Concreet voorzien wij onder andere in het volgende:

  • BulbEen complete aanpak van maatwerk design, ontwikkeling, branding en (content)marketing
  • Person lineGeoptimaliseerd voor de gebruiker met het toepassen van UX en UI design
  • ConversationBeheer van de website in jouw handen met een persoonlijke inrichting van het CMS
  • EuroOok voor het verhogen van je omzet in een WordPress webshop in combinatie met WooCommerce
  • Next lineKoppelingen maken met bestaande digitale systemen als administratietools, werknemersbestanden en dashboards
  • PhoneMogelijke doorontwikkeling in de vorm van een webapplicatie of mobiele app

Interesse in een maatwerk website?

Bekijk hoe we onze websites ontwikkelen of neem direct contact op. We denken graag vrijblijvend met je mee!

Geert

Direct contact? Geert helpt je graag!