Pula amfitheater

Linku workations

Eens per jaar vertrekken met het hele kantoor voor een week naar het buitenland. Met de laptop onder de arm nemen we ons werk mee naar de ultieme teamervaring. Ontdek de Linku-workation!

Wat is een workation?

Een workation combineert werk en vakantie in één ervaring. Je neemt je laptop en andere essentiële benodigdheden mee naar een andere, vaak toeristische, locatie. Daar voer je je dagelijkse taken uit terwijl je geniet van een nieuwe omgeving en misschien wat vrije tijd.
Een workation biedt je de kans om:

  • even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur;
  • je creativiteit een boost te geven;
  • en tegelijkertijd productief te blijven.

Deze unieke mix van werk en ontspanning biedt je de mogelijkheid om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Persoonlijk vs. team workation

Naast een persoonlijke workation kun je ook samen met collega’s op pad. Dat maakt een workation ook een uitstekende gelegenheid voor teambuilding. Het creëert de ideale omgeving om nieuwe inspiratie op te doen en samen eens goed na te denken over de huidige gang van zaken. Een perfect moment om uit te zoomen en met elkaar te brainstormen.

Linku workations

Bij Linku organiseren we sinds 2018 elk jaar een workation (uitgezonderd 2020 vanwege COVID-19). Het is een ultiem teamavontuur dat inmiddels onderdeel is geworden van onze cultuur. De workation is een ervaring waar het team altijd naar uitkijkt en nog lang over napraat.

Onze reizen blijven ook niet onopgemerkt. In 2019 werd onze reis naar Ibiza beschreven in de Volkskrant. Hierin benadrukken we ook weer de waarde van het ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dit gunnen we elk bedrijf. Vandaar dat we ook uitgebreide verslagen maken van deze buitenlandse werkweken.

Check onze workations

Werkweek 2022

Bestemming: Kroatië - Istria Nuova
Al onze mensen in Kroatië op de foto
Next lineWorkation ’22: naar de middeleeuwse stad Svetvinčenat


Werkweek 2021

Bestemming: Spanje – Granada
Afbeelding voor Linku workation 2021: Op naar de Spaanse zon!
Next lineLinku workation 2021: Op naar de Spaanse zon!

Zelf een workation ondernemen?

Je zit vast met een hoop vragen. Met al onze ervaring helpen we je graag met jouw plannen. Essentiële tips, draaiboeken, locaties, productiviteitsverhogende maatregelen etc. Geert helpt je graag op weg.

Afbeelding voor Geert

Neem contact op met Geert voor meer info