Linku workations

Eens per jaar vertrekken met het hele kantoor voor een week naar het buitenland. Met de laptop onder de arm nemen we ons werk mee naar de ultieme teamervaring. Ontdek de Linku-workation!

met het team aan het werk op workation
met het team aan het werk op workation

Wat is een workation?

Een workation combineert werk en vakantie in één ervaring. Je neemt je laptop en andere essentiële benodigdheden mee naar een andere, vaak toeristische, locatie. Daar voer je je dagelijkse taken uit terwijl je geniet van een nieuwe omgeving en misschien wat vrije tijd.

Een workation biedt je de kans om:

  • even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur;
  • je creativiteit een boost te geven;
  • en tegelijkertijd productief te blijven.

Deze unieke mix van werk en ontspanning biedt je de mogelijkheid om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Persoonlijk vs. team workation

Naast een persoonlijke workation kun je ook samen met collega’s op pad. Dat maakt een workation ook een uitstekende gelegenheid voor teambuilding. Het creëert de ideale omgeving om nieuwe inspiratie op te doen en samen eens goed na te denken over de huidige gang van zaken. Een perfect moment om uit te zoomen en met elkaar te brainstormen.

Linku workations

Bij Linku organiseren we sinds 2018 elk jaar (2020 corona) een workation. Het is een ultiem teamavontuur dat inmiddels onderdeel is geworden van onze cultuur. De workation is een ervaring waar het team altijd naar uitkijkt en nog lang over napraat. Daarover vertelde Geert ook in de podcast van Daniël Kuipers.

Onze reizen blijven dus niet onopgemerkt. In 2019 werd onze reis naar Ibiza beschreven in de Volkskrant. Hierin benadrukken we ook weer de waarde van het ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dit gunnen we elk bedrijf. Vandaar dat we ook uitgebreide verslagen maken van deze buitenlandse werkweken.

Check onze workations!

Workation 5

2023 Spanje – Barcelona

De 5e workation gingen we terug naar Spanje. Ditmaal hadden we onze ogen gericht op Barcelona. Onze ervaring van eerdere jaren maakte dit een perfecte reis.

Bekijk workation
groepsfoto van linku in barcelona

Workation 4

2022 Kroatie

Na 3 werkvakanties in Spanje begon de zoektocht naar een nieuwe locatie. We vonden deze keer een bestemming in Istria Nuova in Kroatië.

Bekijk workation
Cover voor

Workation 3

2021 Spanje – Granada

Helaas viel de reis van 2020 in de soep door corona. Met vaccinaties op zak en positieve reisadviezen gingen we in 2021 met 25 collega’s naar Granada – Spanje.

Bekijk workation
Cover voor

Workation 2

2019 Spanje – Ibiza

Na het succes van de eerste buitenlandse werkweek, kon een nieuw avontuur natuurlijk niet uitblijven. Ibiza, maak je klaar voor Linku!

Bekijk workation
werkweek werkvakantie linku

Workation 1

2018 Spanje – Moraira

Tijdens onze eerste reis vertrokken we met 12 collega’s naar Spanje. Maar liefst 1.526 kilometer verwijderd van ons vertrouwde kantoor in Nijmegen.

Bekijk workation
Cover voor
Vragen?
Geert
Geert
Geert

Zelf een workation ondernemen?

Met al onze ervaring helpen we je graag met jouw plannen. Essentiële tips, draaiboeken, locaties, productiviteitsverhogende maatregelen etc. Mail Geert en hij helpt je op weg.

Mail: Geert@linku.nl